• A obra foi realizada con cargo ó Plan Concellos 2018 da Deputación de Pontevedra
  • Reorganizarase o tráfico e o aparcamento para mellorar a mobilidade e a seguridade viaria na zona

A empresa Caldevergazo SL realizou os traballos de mellora do entorno do centro de saúde, que consiste nunha actuación integral na parte traseira do edificio da Casa Consistorial. A intervención aplicou unha nova capa de rodadura de 5 cm de grosor a todo o ámbito de actuación e supón a reordenación dos aparcamentos e as circulacións coa pertinente sinalización horizontal e vertical. 

Os traballos consistiron na limpeza mecánica do firme existente e o fresado da parte do pavimento asfáltico existente. A obra nivelou todas as tapas de pozos e arquetas e aplicouse unha capa de cinco centímetros de aglomerado asfáltico D-12.

A obra, que non se puido rematar dadas as circunstancias climatolóxicas culminará, cando o tempo o permita co pintado da sinalización horizontal, con pintura reflexiva con microesferas de vidro, e a instalación da sinalización vertical.   

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE9

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE7

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE5

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE4

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE

MELLORA ENTORNO CENTRO SAÚDE2

 

LODODEPUTACION